Építőanyag gyártók

ÉPÍTŐANYAG GYÁRTÓK
Austrotherm Kft.  -  Bramac Kft. -  CREATON Hungary Kft. -  HELLA ÁNR Árnyékolástechnika Kft. -  Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. Isover divízió - Kling Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft. - Leier Hungária Kft. -  Lindab Kft. -  Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. -  Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft.

 

Austrotherm Kft. 
Cím: 9028 Győr, Fehérvári u. 75.
Telefonszám: 96/515-114
E-mail: austrotherm@austrotherm.hu
Weboldal: www.austrotherm.hu
...hogy ne futkosson a házán a hideg!

Az AUSTROTHERM Kft.-t a Győr megyei Állami Építőipari Vállalat és az osztrák Dämmstoffe Nowotny alapította 1990-ben, expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok gyártására. 

Győrben, a házgyár területén kezdtük meg a termelést 1991 márciusában. Az első évben 16.000 m3 szigetelőanyagot értékesítettünk. A következő évben a magyar fél kilépett az üzletből. A tulajdonosi viszonyokban bekövetkezett változás miatt nem torpant meg a fejlődés, az első teljes évben, 1992-ben megdupláztuk az eladást. A mennyiségi növekedés mellett a kezdetektől nagy súlyt fektettünk a minőségre. A korábban Magyarországon csak "egytípusú termékként" ismert polisztirolhab széles választékát kínáltuk már az első évben is. A korabeli szabvány által meghatározott, gyártható termékek körét folyamatos termékfejlesztéssel bővítettük. Hazánkban mi vezettük be a lépéshangszigetelő polisztirol lemezt (AT-L2, AT-L4), a lejtésképző hőszigetelést (ez 1999-ben CONSTRUMA nagydíjas lett), az expandált polisztirol habból készülő lejtéskorrekciót, a hő- és hangszigetelő szárazpadlót, az EXPERT, EXPERT DRÉN, OÁZIS, és a GRAFIT márkanevű, speciális hőszigetelő termékeket. A gyártmányfejlesztés természetesen további beruházásokat igényelt, a szükséges gépek beszerzéséről folyamatosan gondoskodni kellett. Az évről évre bővülő forgalom 2001-ben lehetségessé tette a második, gyöngyösi gyárunk beindítását is. 

Az osztrák anyavállalat, aki időközben szintén felvette az AUSTROTHERM nevet, a 90-es évek közepétől folytatta a nemzetközi a cégcsoport kiépítését. Néhány év alatt Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában létesültek AUSTROTHERM cégek, gyártóüzemek, illetve Szerbiában, Törökországban, Ukrajnában kereskedelmi képviselet.

Fel

Bramac Kft.
Cím: 8200 Veszprém, Házgyári út 1.
Telefonszám: 88/590-891
E-mail: infohu@bramac.com
Weboldal: www.bramac.hu
Tető helyett mondd: Bramac

A tetőcserepek több mint 70 éves gyártási tapasztalat alapján kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Szél-, vihar- és tűzállóak, jó hőtároló és hőcsillapító képességekkel, gazdag forma-, szín- és felületválasztékkal rendelkeznek, karbantartást nem igényelnek.

Fel

CREATON Hungary Kft.
Cím: 8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefonszám: 92 /551-566, 92/551-567
E-mail: info@creaton.hu
Weboldal: www.creaton.hu
CREATON - A kreatív tetőmárka

Mindez a következőt jelenti az Ön számára: a CREATON cserepek márkatermékek. Rendelkeznek valamennyi megbízhatósági-előnnyel, amit csak egy nagy márka nyújthat, valamint olyan konzekvens minőségi garanciát kínálnak, amelyre Ön bátran építhet, amelyben tökéletesen megbízhat. A CREATON sikermárka mögött a 125 éves vállalkozás-történetből adódó tapasztalat, illetve összegyűlt tudás, az átfogó Know-how és mindenekelőtt egy új tetőkultúra filozófiája áll.

Fel

HELLA ÁNR Árnyékolástechnika Kft.
Cím: 9400 Sopron, Várfal utca 6.
Telefonszám: 99/ 505-451
E-mail: info@hella.co.hu
Weboldal: www.hella.co.hu 
A HELLA ÁNR Árnyékolástechnika Kft. 2001-ben alakult. A magyar árnyékolástechnikai piacon a legjobb minőséget és legszélesebb termékválasztékot kínáló társaság termékeit és szolgáltatásait márkakereskedő hálózaton keresztül juttatja el a megrendelőkhöz. Annak érdekében, hogy a tervezők és kivitelezők a legjobb műszaki megoldást válasszák, jól képzett vevőszolgálati és alkalmazástechnikai szaktanácsadók segítik munkájukat, akik az elmúlt években sok nagy beruházás sikeres lebonyolítását végezték. Célunk, hogy folyamatosan bővülő termékválasztékunkban Ön is megtalálja az Önnek, illetve Megrendelőjének legjobban tetsző terméket, vagy műszaki megoldást, hiszen az épületek funkcionalitását, használati értékét a különböző árnyékolástechnikai elemek jelentősen növelik. 

Fel

Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. 
Isover divízió
Cím: 2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 07/5.
Telefonszám: 37/ 528-321
E-mail: isover@isover.hu 
Weboldal: www.isover.hu
Az Isover a Saint-Gobain szigetelőanyag-divíziójának világszerte legismertebb márkája.
A Saint-Gobain szigetelőanyag-divíziója üveg- és bazaltgyapot, álmennyezet és hőszigetelő habok gyártását foglalja magában.
Szigetelési megoldásainkat tekercs, lemez vagy öntött formában kínáljuk és az építőipar, ipari és háztartási berendezések valamint a szállítóipar részére.
A szigetelőanyag-divízió az egész világon jelen van saját vállalattal vagy licence vállalattal.

Fel

Kling Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft.
Cím: 1106 Budapest, Gránátos u. 6.
Telefonszám: 1/433-1666
E-mail: contact@kling.hu
Weboldal: www.kling.hu
Forduljon hozzánk bizalommal, jól jár!

A KLING Kft. kaputechnikai termékek gyártásával, kereskedelmével foglakozik. 
Garázskapuk, ipari célú kapuk, kapuautomatikák, kapu- és épületvasalatok, emelőberendezések, mérőeszközök, épületlakatos termékek. 

Fel

Leier Hungária Kft.
Cím: 9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefonszám: 96 / 512-550
E-mail: info@leier.hu
Weboldal: www.leier.eu 
A vállalkozáscsoport magyarországi befektetései a betonipar-, ezen belül az előre gyártott épületelem-előállítás, a tégla- és tetőcserépipar, valamint az autókereskedelem területére összpontosulnak. 

Magyarországon 4 Leier betonüzem működik: Gönyűn (1985), Pécsett (1989), Jánossomorján (1993), valamint Kiskunlacházán (1998). Ezzel a Leier csoport piacvezetővé lépett elő a betontermékek gyártása terén. 

A vállalatcsoportot a hazai tégla- és cserépiparban 3 üzem képviseli. A mátraderecskei (1994), hajdúszoboszlói (1998) és devecseri (1999) üzemeivel a magyar piac legjelentősebb gyártói közé tartozik. 

Fel

Lindab Kft.
Cím: 2051 Biatorbágy, Állomás út 1/a.
Telefonszám: 23/531-100
E-mail: info.profil@lindab.hu, info.vent@lindab.hu
Weboldal: www.lindab.hu
A Lindab magyarországi tevékenysége, termékfejlesztései és értékesítési stratégiája az építőipari piac két szegmensében jelen lévő üzletágban összpontosul. Az építőipari lemeztermékek, könnyűszerkezetes építési rendszerek gyártását és forgalmazását a Profile Üzletág, a Lindab komplett légtechnikai rendszerek elemeit és azok tartozékait a Ventilation Üzletág képviseli.

Fel

Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft.
Cím: 7754 Bóly, Tompa Mihály u.10.
Telefonszám: 69/569-950
E-mail: marketing@mediterran.hu
Weboldal: www.mediterran.hu
Mediterrán tetőrendszer - Formában a hangulat

A 2003. évben a termék kínálatunk bővült a Mediterrán Coppo többször felületkezelt termékvonallal, melyben a Coppo Firenze és Coppo Velence típusok szerepelnek. Túl a termékrendszer egyediségén végre a hazai építető is elérhető áron, garanciális feltételek mellett, magasszintű szolgáltatás igénybevételével tudja az új irányzatoknak megfelelő igényeit kielégíteni.

Fel

Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft.
Cím: 9461 Lövő, Kossuth L. u. 25.
Telefonszám: 99/534-136
E-mail: roto-soe@roto-frank.com
Weboldal: www.roto-tetoablak.hu
A Roto-Frank céget 1935-ben Wilhelm Frank technikus feltaláló alapította Stuttgartban. Ma innovatív termékeivel, tetőtéri ablakaival, szolárrendszereivel és padláslépcsőivel Japántól Új- Zélandig, az USA-tól Franciaországig világszerte jelen van, a bukó-nyíló nyílászáró vasalatok gyártásában pedig a Roto piacvezető helyet foglal el. Magyarországon a lövői gyár az európai vasalatgyártás egyik fontos bázisa.

A Roto innovatív tetőtéri ablakainak és szolárrendszereinek köszönhetően évtizedes hagyományokkal bíró, elismert világcég, amely nagy tapasztalatokkal rendelkezik a lakóterek komfortossá és minőségivé tételében. A fejlesztések során a termékek tetszetős küllemének kialakításán túl fontos szempont volt a komfortérzet megteremtése és a maximális kényelem biztosítása. 

Fel


Márton-Bau Munkavédelem Vas-Fémker Kft. - Budapest Kőrösi fatelep Faanyagok Sóder Sóder - Homok Szaniter Baranya - Tégla Kft. Zsalukő Piramis Építőház Földvár-Táp Kft. Zsákos termékek Tetőfedő anyagok Ablakbazár Vas-Fémker Kft. - Albertirsa Vasanyag Plasztik Dzsungel Kft. Tüzelőanyag Peklarus Kft. Fabri Kereskedelmi Kft. Vas-Fémker Kft. - Martonvásár Malaky tüzép Háztető Kft. Vas-Fémker Kft. - Siófok Kereskedések Hőszigetelés Kapcsolat Egyéb termékek Hirdetési árak Festék Gépészet Betonárú Nyílászárók Építőanyag gyártók Burkolatok Falazóelemek Vas-Fémker Kft. - Érd Alfa Nyílászáró Kft. Darutrans - Őrbottyán Palást Építőanyag Áruház Alföldfa Kft. Vas-Fémker Kft. - Erdőkertes

Kezdőlap | ÁSZF | Kapcsolat | Linkek | Hirdetési árak

Copyright ® 2007 Tuzeptelepek.hu